Με στόχο να βάλει τις βάσεις για μία επιτυχημένη σεζόν θα μπει στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ο Προμηθέας, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κασελάκης, μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ.
«Πρώτα απ’ όλα, εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, όμορφο μπάσκετ και ό,τι καλύτερο για όλες τις ομάδες της Betshop Basket League. Φέτος, επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από 2 χρόνια και πιστεύω πως η φετινή Basket League θα είναι από τις πιο δυνατές τα τελευταία χρόνια.

Εμείς είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση επί του Άρη και ανυπόμονοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που είναι παραδοσιακά πολύ δυνατός στην έδρα του και ξεκίνησε κι αυτός τη χρονιά μ’ ένα καλό αποτέλεσμα στο Κύπελλο.
Πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ν’ ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να φτάσουμε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα τον Οκτώβριο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να μπούμε όλοι μαζί δυνατά και να λειτουργήσουμε ως σύνολο για να θέσουμε τις βάσεις για μια καλή κι επιτυχημένη χρονιά», ανέφερε σχετικά ο ποιοτικός φόργουορντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης