Στον Προμηθέα επέστρεψε μετά από μια τριετία, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με την ομάδα της Πάτρας να ανακοινώνει την επιστροφή του.

Ο 34χρονος σέντερ, πέρυσι αγωνίσθηκε στην Λάρισα, την οποία βοήθησε να φτάσει στα ημιτελικά της Basket League έχοντας 7,1 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση του Προμηθέα, έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον διεθνή Έλληνα αθλητή Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος μετά από τρεις αγωνιστικές σεζόν, θα αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Mιχάλης Τσαϊρέλης είναι 34ων ετών(γεννημένος στις 23 Φεβρουαρίου 1988), έχει ύψος 2,08 και αγωνίζεται κυρίως ως center, ενώ μπορεί να καλύψει και τη θέση «4». Πρόκειται για έναν πολύπειρο αθλητή, με θητεία σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Πέρα από τον Προμηθέα, από τον οποίο είχε ένα αρκετά επιτυχημένο πέρασμα τη σεζόν 2018-19, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Άρη, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Τρίκαλα, Τενερίφη, Ολυμπιακό, Ήφαιστο Λήμνου, Ηρακλή, Περιστέρι και Λάρισα. Την περασμένη σεζόν ο Θεσσαλονικιός center έπαιξε στη Λάρισα, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά. Σε 23 παιχνίδια με τη φανέλα των «κυανόλευκων», ο Τσαϊρέλης μέτρησε 7,1 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ μ.ο, παίζοντας περίπου 21 λεπτά ανά παιχνίδι και είχε σημαντική συνεισφορά για να φτάσουν οι Θεσσαλοί στην τετράδα της Basket League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υποδεχόμαστε ξανά τον Μιχάλη Τσαϊρέλη στην μπασκετική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλους τους στόχους του, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης