Μπάσκετ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Προμηθέας-Παναθηναϊκός

Μπάσκετ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Προμηθέας-Παναθηναϊκός
Ο Προμηθέας με ανακοίνωση του ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

H σχετική ανακοίνωση:

«Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον πολύ μεγάλο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον Πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο αγώνας είναι νοκ-άουτ και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 18:00 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚ»Α.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018, 17:53