Ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Αμερικανού φόργουορντ (1,96μ.) Ρασάντ Άντερσον, ο οποίος αντικατέστησε τον Έλι Κάρτερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Rashad Anderson και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου. Ο Αμερικανός παίκτης είναι 33 ετών (γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1983), έχει ύψος 1.96μ. και αγωνίζεται στη θέση του small forward.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Anderson επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 10 περίπου χρόνια (σεζόν 2006-07). Στη χώρα μας είχε πρωτοπαίξει στο Αιγάλεω αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ, με το οποίο είχε κατακτήσει το Κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (NCAA) το 2004. Με το Αιγάλεω είχε μέσο όρο 14,1 πόντους και 2,7 ριμπάουντ, με 36% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στη MAFC Βουδαπέστης, με την οποία είχε μέσο όρο 24,3 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 1,3 κλεψίματα και ποσοστά ευστοχίας 84,2% στις ελεύθερες βολές, 42,7% στα δίποντα και 48,8% στα τρίποντα. Έχει αγωνιστεί και στην Ιταλία (Λιβόρνο, Ούντινε, Κρεμόνα), στον Λίβανο (Αλ Ριαντί), στο Ιράν (Ισφαχάν), στη Λετονία (Βέντσπιλς), στη Βενεζουέλα (Καράκας), στην Κύπρο (Παραλίμνι), στη Γαλλία (Χάβρη) κ.α. Ο Άντερσον θα πάρει στο ρόστερ του Προμηθέα τη θέση του Έλι Κάρτερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης