Ο Μάρβιν Τζόουνς είναι ο αντι-Έλις στον Προμηθέα Πατρών. Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Οκτάβιους Έλις επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Τζόουνς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-18 με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις την ίδια ώρα με τον Τζέιμς Μπελ. Ο 28χρονος Αμερικανός σμολ φόργουορντ είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αχαϊας και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά. Ο Μπελ είναι απόφοιτος του Βιλανόβα (2010-14), ενώ στην Ευρώπη έχει φορέσει τη φανέλα της Κρεμόνα, Νανσί, Χαποέλ Χολόν, Τσεντεβίτα, Νταρουσάφακα, με την οποία κατέκτησε το Eurocup το 2018, καθώς και της Μπουντούτσνοστ, στην οποία αγωνίστηκε την περισυνή σεζόν (2018-19).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του Προμηθέα για την απόκτηση του Μάρβιν Τζόουνς αναφέρει: «H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Marvin Jones και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου. Ο γεννημένος την 29η Δεκεμβρίου 1993 στο Σικάγο των Η.Π.Α. ύψους 2.13, center/power forward αποφοίτησε από το Texas Southern University, όπου αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός στην περιφέρεια του, το 2017. Ο Marvin Jermaine Jones ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη από τον Κολοσσό Ρόδου τη σεζόν 2017-18, έχοντας 10,4 πόντους, 6,2 ριμπάουντ κι 1 κόψιμο κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018-19 βρέθηκε -και πάλι- στο δρόμο του Προμηθέα, καθώς αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια Σλοβενίας, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, έχοντας στο BCL 7,8 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 0,7 κοψίματα σε 21 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ συμμετείχε και στην Αδριατική Λίγκα και το Πρωτάθλημα Σλοβενίας.

Φέτος, ξεκίνησε τη χρονιά στην τουρκική Socar Petkimspor, ενώ συνέχισε στη σλοβένικη KK Krka (Νovo Mesto), επιστρέφοντας στην Αδριατική Λίγκα και το πρωτάθλημα Σλοβενίας, έχοντας (στην ABA) κατά μέσο όρο 7 πόντους και 4,6 ριμπάουντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης