Στον Προμηθέα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος έβαλε σήμερα στην υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα της Πάτρας.

Ο 25χρονος γκαρντ (1,98μ.) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και σε ηλικία 19 ετών μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, τρία κύπελλα, αλλά και δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα εφήβων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 12 Μαΐου 2015, μάλιστα, έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί ποτέ σε ματς των πλέι-οφ της Euroleague. Ακολούθησαν δύο περίοδοι που δόθηκε δανεικός σε Τρίκαλα και Λαύριο (τη δεύτερη σεζόν δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω τραυματισμού) και πέρυσι, έχοντας ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους», υπέγραψε στο Λαύριο, όπου σε 8 παιχνίδια της Basket League είχε 5.9 πόντους κατά μέσο όρο, 2.6 ριμπάουντ, 1.25 ασίστ και 8.5 βαθμούς στην αξιολόγηση ανά αγώνα.

Ο Μιχάλης Λούντζης πρωτοεμφανίστηκε με το εθνόσημο ως αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Παίδων το καλοκαίρι του 2014. Το καλοκαίρι του 2015 συμμετείχε με το εθνόσημο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19, κατακτώντας την 4η θέση. Επίσης, το καλοκαίρι του 2015 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στο Βόλο. Τον Ιούνιο του 2017 αγωνίστηκε με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, κατακτώντας -και πάλι- το χρυσό μετάλλιο, ενώ έχει και 2 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης