ΑΓΟΡ: Επαγγελματίες οι Παναρετάκης και Πατάτας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015, 18:10
ΑΓΟΡ: Επαγγελματίες οι Παναρετάκης και Πατάτας
Επαγγελματικά συμβόλαια με την ομάδα μπάσκετ του ΑΓΟ Ρεθύμνου υπέγραψαν δύο ταλαντούχοι παίκτες, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο λόγος για τους Γιάννη Παναρετάκη (φόργουορντ, 2.02μ.) και τον Γιάννη Πατάτα (γκαρντ, 1.80μ.), οι οποίοι έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και πλέον είναι μέλη της πρώτης ομάδας του ΑΓΟΡ.

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την ευκαιρία που μου δίνει. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Από μικρός που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ είχα το όνειρο να αγωνιστώ κάποια στιγμή στη μεγάλη ομάδα. Το όνειρο όμως δεν σταματάει εδώ, αλλά τώρα αρχίζει. Ξεκινάει η δύσκολη δουλειά ώστε να βελτιωθώ και να εξελιχθώ μέσα από την ομάδα», δήλωσε ο Παναρετάκης, ενώ ο Πατάτας από την πλευρά του επισήμανε:

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και την διοίκηση για την ευκαιρία να αγωνιστώ στη μεγάλη ομάδα. Βλέπω ότι οι κόποι μου ανταμείβονται και η σκληρή δουλειά των προηγούμενων χρόνων έπιασε τόπο. Είναι ένα όνειρο που ήθελα από μικρός να πραγματοποιήσω και η διοίκηση μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Στόχος μου είναι να βελτιωθώ σαν παίκτης και σαν προσωπικότητα».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Ηρακλής Μανουκαράκης, δήλωσε: «Βλέπουμε ότι και φέτος ανέβηκαν δύο παιδιά από τις ακαδημίες μας στην μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι μεγάλη μας χαρά. Το πλάνο που έχουμε φτιάξει βλέπουμε ότι σιγά-σιγά υλοποιείται. Τα παιδιά το αξίζουν.

Έχουν το ταλέντο και αυτό που χρειάζονται πλέον είναι μυαλό και συγκέντρωση σε αυτό που κάνουν. Πρέπει να αφοσιωθούν στη δουλειά, γιατί έχουμε ένα από τα καλύτερα τεχνικά επιτελεία. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και τους θέλουμε να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας και γιατί όχι κάποια στιγμή να πρωταγωνιστήσουν και να γίνουν από τους βασικούς συντελεστές, όπως και ο Μάρκος Δουλγεράκης».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015, 18:18