Ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία του ΑΓΟ Ρεθύμνου απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του, τον Ίκαρο Καλλιθέας, θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Καλαφατάκης την Κυριακή (19/1), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Οι Ρεθυμνιώτες προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες με προπονητή τον Θανάση Γιαπλέ και στόχος τους είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ενόψει του αγώνα στο κλειστό της Κανήθου: «Το παιχνίδι την Κυριακή είναι οριακό για την ομάδα του Ικάρου και πολύ δύσκολο για εμάς. Είμαι μόλις λίγες μέρες στην ομάδα και προσπαθούμε να αναπτερώσουμε το ηθικό μας. Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτό που μας αναλογεί θα το διεκδικήσουμε.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι σε ένα ωραίο γήπεδο με καλή ατμόσφαιρα. Δουλεύουμε αρκετά και ελπίζω να φανεί στο γήπεδο. Τον κόσμο μας τον θέλουμε κοντά μας και να είναι σίγουρος ότι θα του δώσουμε πολλές χαρές. Είναι λογικό οι ομάδες κάποια στιγμή να κάνουν κάποια “κοιλιά” και εκεί είναι που οι φίλαθλοι πρέπει να δείξουν υπομονή και σιγά-σιγά θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα».

Από την πλευρά του, ο Ντέρεκ Ράιτ τόνισε: «Στόχος μας απέναντι στον Ίκαρο είναι να βγούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι για να κερδίσουμε τον αγώνα. Η ουσία είναι αυτή που μετράει αυτή τη στγμή. Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο κόσμος μας θέλω να συνεχίσει να μας υποστηρίζει και εμείς θα προσπαθήσουμε σκληρά για να ανατρέψουμε την κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης