Μετά τη Γαλατασαράι που άφησε εκτός της Μπάγερν και πέρασε στα ημιτελικά του Eurocup προκρίσεις πανηγύρισαν η Τρέντο και η Στρασμπούρ.

Η ιταλική Τρέντο αναδείχθηκε νικήτρια στην ιταλικό «εμφύλιο» καθώς μετά τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι με 83-73 κέρδισε εκ νέου την Αρμάνι Μιλάνο με 92-79. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σάτον με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ άλλους 17 πόντους πρόσθεσε ο Πάσκολο. Από τους Μιλανέζους πρώτος σκόρερ ήταν ο Σίμον με 14 πόντους, με τον ΜακΛίν να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 12 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Η Στρασμπούρ προκρίθηκε εις βάρος της Νίζνι σε ένα ματς θρίλερ, που κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις! Οι Γάλλοι είχαν κερδίσει το πρώτο παιχνίδι στο Νόβγκοροντ της Ρωσίας με 94-85, ενώ σήμερα έχασαν στην κανονική διάρκεια με 74-65 και στην πρώτη παράταση με 86-77. Στην δεύτερη παράταση οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 91-91 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και να πάρουν την πρόκριση.

Κορυφαίος για τη ομάδα του Βενσάν Κολέ ήταν ο Κάιλ Ουίμς με 35 πόντους, ενώ ο Μπομπουά πρόσθεσε 17. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ραντ με 26 πόντους.