Ο Νίκος Γκάλης θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, προκειμένου να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σικάγο με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου και στη διάρκειά της ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ θα τιμηθεί για την συνολική προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστορική εφημερίδα της ομογένειας «Εθνικός Κήρυκας», αναφέρει σχετικά:

«Σύμφωνα με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Σικάγο, Εμμανουήλ Κουμπαράκη, κάθε χρόνο το Γενικό Προξενείο, με αφορμή την 25η Μαρτίου, διοργανώνει εκδήλωση, κατά την οποία επιλέγει να φωτίσει μια άλλη πλευρά της σύγχρονης Ελλάδας και τιμά τους πρωταγωνιστές του σήμερα.

Πέρσι το κεντρικό θέμα ήταν “οι σύγχρονοι ήρωες”, ενώ φέτος το επίκεντρο είναι “ο ελληνικός αθλητισμός”. Σε αυτό το πλαίσιο, ουδείς καταλληλότερος από τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, Νίκο Γκάλη, για να παραστεί ως άξιος εκπρόσωπος του ελληνικού αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο Νίκος Γκάλης θα τιμηθεί για την συνολική προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα, με τους ομογενείς του Σικάγο να έχουν ανταποκριθεί με συγκίνηση και ενθουσιασμό στο κάλεσμα του Γενικού Προξενείου και θα προσέλθουν για να γνωρίσουν από κοντά τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και να συνδιαλλαγούν με ένα “τέκνο της Ομογένειας των ΗΠΑ”, ο οποίος επέστρεψε και έλαμψε στην πατρίδα του».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης