Ο Κώστας Φλεβαράκης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι τα Τρίκαλα χρειάζονται συγκέντρωση για 40 λεπτά, προκειμένου να πάρουν τη νίκη στην Κηφισιά.

«Η Κηφισιά έδειξε από την αρχή κιόλας του πρωταθλήματος ότι έχει και την ποιότητα και την εμπειρία και οι στόχοι της δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την παραμονή. Έχει συγκεντρώσει παιδιά με ποιότητα και ταλέντο με παραστάσεις πολύ μεγάλες με πρόσφατη προσθήκη αυτήν του Κακιούζη. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στα 40 λεπτά του αγώνα για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε και να πάρουμε μία νίκη που θα μας φανεί πολύ χρήσιμη μιας και η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ δύσκολη και ο δρόμος προς την παραμονή μακρύς», είπε ο προπονητής των Τρικάλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζέρεμι Γκρέιντζερ είπε: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ έμπειρη ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι εκτός έδρας δεν έχουμε πάρει κάποια νίκη την οποία όμως ψάχνουμε κάθε φορά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δώσουμε όλα για 40 λεπτά ώστε να έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης