Μέρες μετρούν στα Τρίκαλα οι Ουίλ Ράινκε, Ντρου Μέιναρντ. Αμφότεροι οι Αμερικανοί δεν έπεισαν τον Κώστα Φλεβαράκη, ότι μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά στην προσπάθεια που θα καταβάλλει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα και δε θα συνεχιστεί η συνεργασία μαζί τους. Εκτιμάται πως δε θα αγωνιστούν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, για το Κύπελλο το Σάββατο (21/9), με τον Ίκαρο.

Θέση στο ρόστερ των Θεσσαλών, αντίθετα, δείχνει πως θα έχει ο Ούρος Πέτροβιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ, συμμετέχοντας εσχάτως στην προετοιμασία, άφησε θετικές εντυπώσεις και πρόκειται να δρομολογηθεί η διαδικασία για τη δέσμευσή του με συμβόλαιο. Ανάλογη εξέλιξη πιθανολογείται πως θα έχει και η περίπτωση του Μάριον Ματαλόν, ο οποίος προπονείται επίσης τελευταία με την ομάδα. Ο 24χρονος γκαρντ θα αποκτηθεί, από τη στιγμή που τακτοποιηθεί γραφειοκρατικό ζήτημα που υπάρχει με την Χάποελ Αφούλα, με την οποία δεσμεύτηκε στα τέλη Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις προπονήσεις, ακόμη, επανέκαμψε, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες, ο Στεφάν Περούνισιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης