Σε ακόμα μία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων, καθώς την Τρίτη ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Καμερουνέζου πάουερ φόργουορντ (2.08), Κένι Κάτζι.

Ο Κάτζι αναμένεται το προσεχές διάστημα σε ελληνικό έδαφος για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Θεσσαλών, η οποία αρχίζει επίσημα στις 25/8 (σ.σ. σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση στο κλειστό των Τρικάλων).

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου Καμερουνέζου Power Forward Kenny Kadji (ύψος 2.08)» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Κάτζι τελείωσε το γυμνάσιο στις ΗΠΑ και έπαιξε στο κολεγιακό πρωτάθλημα για δύο χρόνια με το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και άλλα δύο χρόνια με το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

Το καλοκαίρι του 2013 συμμετείχε με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο Summer League και υπέγραψε μαζί τους συμβόλαιο, ωστόσο αποδεσμεύτηκε πριν ξεκινήσει η σεζόν στο ΝΒΑ.

Αγωνίστηκε στη συνέχεια για λίγα παιχνίδια στην Γερμανία με τους Νιου Γιόρκερ Φάντομς Μπράουνσβαϊγκ για να επιστρέψει στην Αμερική για λογαριασμό των Ρίο Γκράντε Βάλερι Βάιπερς, θυγατρική των Χιούστον Ρόκετς στην D League».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης