Στη δυναμική του αντιπάλου, που καθιστά δύσκολο το έργο της ομάδας του για την αντιμετώπισή του, στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης μιλώντας την Πέμπτη σε εκπροσώπους του Τύπου για την σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Πανιώνιο.

«Κάθε παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία, γιατί πέρα από την ποιότητα και το όνομα του αντιπάλου, καλούμαστε να παλεύουμε για τη νίκη. Ο Πανιώνιος έχει δείξει, με τα αποτελέσματα και την ποιότητά του, ότι είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τους δύο μεγάλους και είναι πιο κοντά σε αυτούς, παρά σε όλους τους άλλους. Πλήρης ομάδα σε όλες τις θέσεις, παίζουν όλοι, έχουν φρεσκάδα, λύσεις», τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ετοιμαζόμαστε έχοντας προβλήματα τραυματισμών (σ.σ. κυριότερο όλων το πρόβλημα του Τζέρεμι Γκρέιντζερ στο δικέφαλο, εξαιτίας του οποίου η συμμετοχή του στο ματς παραμένει αμφίβολη), αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας, σε κόσμιο πλαίσιο, για να συνεχίσουμε να δείχνουμε ότι η ομάδα είναι οικογένεια που αξίζει να είναι στην Α1. Ο κόσμος μας δίνει την έξτρα βοήθεια που χρειαζόμαστε και είναι πολύ σημαντική αυτή, γιατί η νίκη με την ήττα είναι πολύ κοντά. Ο δρόμος είναι μακρύς, οι διαφορές είναι μικρές, κάθε πόντος, κάθε κατοχή είναι σημαντική».

Ερωτηθείς εξήγησε πως γενικά το κλίμα στην ομάδα «είναι καλό. Ένας, δύο, τρεις παίκτες μπορεί να γκρινιάζουν, σε άλλες ομάδες είναι περισσότεροι. Έχουμε καλή συνεργασία, η πόλη είναι κοντά στην ομάδα, περισσότερο απ’ όσο προσδοκούσαμε. Όλοι είναι δίπλα μας, όλοι μαζί δίνουμε τη δύσκολη μάχη για την παραμονή, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

Για το ενδεχόμενο δεύτερης μεταγραφικής κίνησης (μετά την απόκτηση του Πορίνι), σχολίασε: «Ψάχνουμε, βλέπουμε περιπτώσεις. Σε σχέση με τις απουσίες και τους τραυματισμούς που μας βγαίνουν, θέλουμε να δούμε αν θα καλυφθούν και πώς. Σε λίγες μέρες μπορούμε να δούμε κάτι πιο συγκεκριμένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης