Την απόκτηση του Χρήστου Δεληγιάννη ανακοίνωσαν τη Δευτέρα η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων. Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ υπέγραψε με τους νεοφώτιστους στην Α1 μονοετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aries Trikala BC ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Power Forward Χρήστου Δεληγιάννη (ύψος 2.04) τον οποίο και καλωσορίζει στην ομάδα.

Ο Χρήστος Δεληγιάννης γεννήθηκε στις 20/06/1984 και ξεκίνησε το μπάσκετ στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Πριν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια μεταγράφηκε στον Πανιώνιο με τον οποίο αγωνίστηκε μία σεζόν στην Α1.

Στην συνέχεια έπαιξε στο Αιγάλεω για τρία χρόνια (διαδοχικές ανόδους από Β’ Εθνική σε Α1), τέσσερα χρόνια στο Περιστέρι (Α2 και Α1) ενώ τα τρία τελευταία χρόνια ήταν μέλος του Πανελευσινιακού (Α2 και Α1). Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία. Είναι διεθνής με την Εθνική U 21 ενώ έχει συμμετάσχει και σε Πανεπιστημιάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα των Τρικάλων που ήταν άλλωστε επιθυμία μου μιας και κατάγομαι από την γειτονική Καρδίτσα. Τα Τρίκαλα είναι μία επαρχιακή πόλη που αγαπάει το μπάσκετ και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας που ως νεοφώτιστη ομάδα είναι η παραμονή στην κατηγορία», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δεληγιάννης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης