Την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Μάικλ Πορίνι.

Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ, που αφίχθη την Τετάρτη (15/1) στη Θεσσαλία, βρέθηκε στο γήπεδο γνωρίστηκε με τον Κώστα Φλεβαράκη και τους νέους συμπαίκτες του, ενώ συμμετείχε στο πρόγραμμα, με το οποίο έδωσε συνέχεια η ομάδα στην προετοιμασία της για το μεθαυριανό, εκτός έδρας, παιχνίδι με την Κηφισιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήρθα στην ομάδα με τη βεβαιότητα ότι μπορώ να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων της. Μεγάλη βαρύτητα στην απόφασή μου έπαιξε η παρουσία του συμπαίκτη μου στο πανεπιστήμιο του Κεντ και συμπαίκτη μου, πλέον, εδώ, Κρις Εβανς, ο οποίος μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και την πόλη των Τρικάλων», σχολίασε για τη συνεργασία του με τα Τρίκαλα ο Πορίνι.

Καταλήγοντας ο Αμερικανός άσος τόνισε: «Η περυσινή εμπειρία μου στην Τουρκία θα μου είναι χρήσιμη, μιας και γνωρίζω πια καλά την ευρωπαϊκή νοοτροπία. Το ότι δεν αγωνίστηκα στη φετινή μισή σεζόν δεν είναι πρόβλημα. Δούλευα σκληρά καθημερινά για να είμαι έτοιμος να παίξω άμεσα όταν κληθώ. Δεν έχω λοιπόν δικαιολογίες. Αν κρίνει ο προπονητής μου ότι παίζω το Σάββατο θα μπω και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης