Βαλίτσες για την πόλη Σαν Κριστόμπαλ ντε λα Λαγκούνα της Τενερίφης φτιάχνει ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με το Χολαργό είχε οψιόν για σύναψη συμφωνίας με ομάδα του εξωτερικού χωρίς χρονικό περιορισμό, με τον 28χρονο φόργουορντ να απαντά θετικά στην πρόταση του ισπανικού συλλόγου. Ο Γιάνκοβιτς επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα της Ανδόρα. Υπό τις οδηγίες του Τσους Βιντορέτα, ο Γιάνκοβιτς θα αγωνίζεται και στο Basketball Champions Leauge. Η Τενερίφη βρίσκεται στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου, όπου αγωνίζεται και ο ΠΑΟΚ, με 6 νίκες – 1 ήττα.

Στο Χολαργό, ο Γιάνκοβιτς συμμετείχε σε 7 αγώνες στην Α1, με συγκομιδή 12 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ μέσο όρο σε 30 λεπτά ανά αγώνα. Με τη φανέλα της Ανδόρα στο ισπανικό πρωτάθλημα, είχε πέρυσι 7,2 πόντους και 3,1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιος του αείμνηστου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς έχει αγωνιστεί στην καριέρα του πριν την Τενερίφη σε Πανιώνιο, Μέγκα Βιζούρα, Παναθηναϊκό, Βαλένθια, Άρη, Ανδόρα και Χολαργό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης