Ανσαριφάλντ: «Θα αποκλείσουμε την Πορτογαλία»

Ανσαριφάλντ: «Θα αποκλείσουμε την Πορτογαλία»
Αισιόδοξος ότι το Ιράν μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, κερδίζοντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Καρίμ Ανσαριφάλντ.

«Έχουμε μάθει πολλά πράγματα από τα ματς που έχουμε παίξει μέχρι τώρα στο Μουντιάλ και γνωρίζουμε πώς να αγωνιστούμε στο επόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε πώς να παλέψουμε, ενώ διαθέτουμε τον καλύτερο προπονητή του κόσμου. Μας βοήθησε πολύ και έχουμε μάθει πολλά από αυτόν. Στο επόμενο ματς με την Πορτογαλία θα προκριθούμε, παρότι κανείς δεν το πιστεύει. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο βλέπετε πόσο σημαντική είναι η αμυντική λειτουργία, όταν βγαίνεις στην κόντρα.

»Αν δώσεις χώρο σε ομάδες όπως η Ισπανία, γνωρίζεις τι θα γίνει στη συνέχεια. Είχαμε ένα πλάνο και κάναμε το παν για να δουλέψει. Χάσαμε για μια στιγμή την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε γκολ» είπε χαρακτηριστικά ο στράικερ του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται ότι Ιράν και Πορτογαλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα, με την ομάδα του Ανσαριφάλντ να θέλει μόνο νίκη προκειμένου να προκριθεί.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018, 10:35