Πέφτει η αυλαία σήμερα στους δύο πρώτους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη διεξαγωγή της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής στα συγκεκριμένα γκρουπ.
Στις 17.00, στη Σαμάρα, θα διεξαχθεί το ντέρμπι του πρώτου ομίλου, ανάμεσα στην Ουρουγουάη και τη Ρωσία, ενώ την ίδια ώρα, στο Βόλγκογκραντ, θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της Σαουδικής Αραβίας με την Αίγυπτο.
Φυσικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το πρώτο ματς, καθώς οι «οικοδεσπότες» και η «σελέστε» έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, ωστόσο το αποτέλεσμα της μεταξύ τους αναμέτρησης θα κρίνει ποια εκ των δύο ομάδων θα καταλάβει την πρώτη θέση.
Από εκεί και πέρα, στις 21.00, θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου.
Πιο συγκεκριμένα, στο Καλίνινγκραντ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η Ισπανία και το Μαρόκο, ενώ στο Σαράνσκ το Ιράν θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.
Φαβορί για την πρόκριση είναι η Ισπανία και η Πορτογαλία, που ισοβαθμούν, με 4 πόντους, στην κορυφή και με τα ίδια ακριβώς τέρματα (4-3), ωστόσο ελπίδες έχει και το Ιράν, που έχει κατακτήσει ένα «τρίποντο» μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, απέναντι στο Μαρόκο, το οποίο έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Μουντιάλ.
Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
17.00: Ουρουγουάη – Ρωσία (ΕΡΤ1)

17.00: Σ. Αραβία – Αίγυπτος (ΕΡΤ2)
21.00: Ισπανία – Μαρόκο (ΕΡΤ1)
21.00: Ιράν – Πορτογαλία (ΕΡΤ2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης