To Ιράν και η Πορτογαλία αναμετρώνται απόψε στο Σαράνσκ, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του Μουντιάλ.

Ο αγώνας είναι «τελικός» για τις δύο ομάδες, καθώς, με δεδομένο ότι η Ισπανία χρειάζεται έναν βαθμό κόντρα στο -αποκλεισμένο- Μαρόκο, το σύνολο του Κάρλος Κεϊρόζ θέλει μόνο νίκη απέναντι στους Ίβηρες για να πάρει το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης, την ώρα που στους πρωταθλητές Ευρώπης αρκεί μια ισοπαλία για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το ασιατικό συγκρότημα δίνει τη «μάχη» του για να περάσει για πρώτη φορά στην Ιστορία στη φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο και, στο πλαίσιο αυτό, κάποιοι φίλαθλοι της εθνικής ομάδας του Ιράν θεώρησαν… καλό να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους διεθνείς.
Με ποιο τρόπο; Πήγαν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας και έκαναν θόρυβο, σε μια προσπάθεια να διαταράξουν τον ύπνο των παικτών του Φερνάντο Σάντος πριν από το αποψινό παιχνίδι!
Μάλιστα, ο φακός της πορτογαλικής τηλεόρασης «συνέλαβε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ζητεί από τους φιλάθλους του Ιράν να σταματήσουν να κάνουν θόρυβο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης