Ημέρες 1998 ζουν στην Κροατία, καθώς το «καμάρι» τους διαπρέπει στα γήπεδα της Ρωσίας, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα νοκ άουτ και διασύρει την Αργεντινή με 3-0.

Η «Χρβάτσκα» στην 4η συμμετοχή της σε Παγκόσμιο κύπελλο έχει σημειώσει δύο νίκες και η γενικότερη εικόνα της, δίνει ελπίδες ότι μπορεί να φτάσει πολύ μακριά. Στα γήπεδα της Γαλλίας, άλλωστε, είχε κατακτήσει την τρίτη θέση, όντας η καλύτερη μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσία της «Χρβάτσκα» είναι η καλύτερη που έχει πραγματοποιήσει στους ομίλους ενός Μουντιάλ από το 1998 που αγωνίστηκε για πρώτη φορά.

Η Κροατία έχει εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου, ανεξαρτήτως τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Η παρέα του Μόντριτς, αν κρατήσει απαραβίαστη την εστία της στο ματς με την Ισλανδία, τότε θα τελειώσει τον όμιλο με μηδέν παθητικό, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα στο παιχνίδι με την Ισλανδία, αν δε δεχτεί περισσότερα από δύο τέρματα, τότε θα έχει την καλύτερη άμυνα στη φάση των ομίλων.

Την καλύτερη επίθεση θα την πετύχουν οι Κροάτες, εφόσον σημειώσουν δύο γκολ, καθώς στα γήπεδα της Βραζιλίας είχαν σημειώσει έξι τέρματα.

Οι παρουσίες των Κροατών στους ομίλους των προηγούμενων Μουντιάλ

2014
Η Κροατία είχε καταλάβει την 3η θέση και είχε πετύχει έξι γκολ και είχε δεχτεί άλλα τόσα.
Βραζιλία – Κροατία 3-1
Καμερούν – Κροατία 0-4
Κροατία – Μεξικό 3-1

2006

Την 3η θέση κατέλαβε η Κροατία και το 2006. Εκεί όπου είχε σημειώσει δύο τέρματα και δέχτηκε τρία.
Βραζιλία – Κροατία 1-0
Ιαπωνία – Κροατία 0-0
Κροατία – Αυστραλία 2-2

1998

Η «χρυσή» πορεία της Κροατίας στα γήπεδα της Γαλλίας τους βρήκε 2ους στους ομίλους, με 4-2 γκολ.
Κροατία – Τζαμάικα 3-1
Κροατία – Ιαπωνία 1-0
Αργεντινή – Κροατία 1-0

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης