Μπλεξίματα από το πουθενά φαίνεται ότι έχουν προκύψει για τον Μάρκους Μπεργκ, καθώς προτίμησε να παραχωρήσει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου από το να υποβληθεί άμεσα σε έλεγχο ντόπινγκ μετά τον αγώνα Σουηδία-Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού επιλέχτηκε μετά τον προχθεσινό αγώνα με τη Γερμανία να υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ, ωστόσο εκείνος προτίμησε να μιλήσει πρώτα στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Ο Μάρκους πήγε να κάνει κάποιες δηλώσεις. Συνηθίζεται αυτό προτού κατευθυνθείς στον χώρο για το ντόπινγκ κοντρόλ. Ήμουν μαζί του και ζήτησα από τον αρμόδιο της FIFA που μας ακολουθούσε να του επιτρέψει να μιλήσει στον Τύπο. Τότε εμφανίστηκε ένας ελεγκτής, ο οποίος μας είπε πως δεν εγκρίνει αυτήν την πράξη. Υπήρξε μια μικρή αναστάτωση» ανέφερε ο αρχηγός της αποστολής των Σουηδών, Λάσε Ριχτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Μπεργκ από τη μεριά του με δήλωσή του στο TV4 έκανε λόγο για παρεξήγηση, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Ήταν κάτι γελοίο, θα δούμε».
Σύμφωνα πάντως με τη σουηδική «Expressen», o 30χρονος στράικερ δεν κινδυνεύει με τιμωρία, καθώς ήταν λανθασμένη η συμπεριφορά του ελεγκτή κι όχι του παίκτη, ο οποίος πρότεινε στο στέλεχος της FIFA να τον ακολουθήσει στις δηλώσεις που επρόκειτο να κάνει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης