Ο αμυντικός της Κροατίας Ντέγιαν Λόβρεν, υποστηρίζει ότι ο συμπαίκτης Λούκα Μόντριτς θα κέρδιζε το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» αν ήταν Ισπανός ή Γερμανός και υποτιμάται λόγω της εθνικότητάς του.

«Είναι μεγάλη χαρά να παίξουμε με τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο αμυντικός της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Μόντριτς θα γνώριζε περισσότερη προσοχή από ό,τι τώρα αν ήταν Γερμανός ή Ισπανός παίκτης. Θα μπορούσε ίσως να είναι και νικητής του Ballon d’Or. Επειδή είμαστε μια μικρότερη χώρα, γνωρίζει λιγότερη προσοχή από ό,τι του αξίζει, αλλά είμαστε όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου και γνωρίζουμε ότι ο Μόντριτς είναι ένας απίστευτος παίκτης, είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο τώρα», είπε.

Κανένας Κροάτης δεν έχει κερδίσει ποτέ το ετήσιο βραβείο για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, παρόλο που ο Νταβόρ Σουκερ τερμάτισε δεύτερος το 1998, το έτος που η Κροατία έφτασε στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Κατανοώ πλήρως τις ανησυχίες της Αργεντινής και την επιθυμία τους η Κροατία να παίξει μια πλήρη ομάδα για το επόμενο παιχνίδι, αλλά πρέπει επίσης να σκεφτούμε το γεγονός ότι δεν πρέπει να παίξουν παίκτες που έχουν κίτρινες κάρτες», δήλωσε ο Λόβρεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στόχος μας είναι να πάρουμε και τους εννέα πόντους, αλλά δεν πιστεύουμε ότι η νίκη επί της Ισλανδίας θα είναι εύκολη. Έχουμε παίξει στο παρελθόν και γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ομάδα που πρέπει να σεβαστούμε», πρόσθεσε.

Ράκιτιτς, Ρέμπιτς, Βρσάλικο, Μάντζουκιτς, Μπρόζοβιτς και Τσόρλουκα είναι οι έξι Κροάτες παίκτες που είναι μία κίτρινη από την τιμωρία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης