Ο Πολ Πογκμπά, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, αφιέρωσε τη νίκη της Γαλλίας και την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ στα 12 παιδιά που για 18 ημέρες ήταν παγιδευμένα μαζί με τον προπονητή τους στο πλημμυρισμένο σπήλαιο Tham Luang, βόρεια της Ταϊλάνδης:

«Αυτή η νίκη είναι για τους ήρωες της ημέρας» έγραψε, αναρτώντας μια φωτογραφία με τα 12 παιδιά της ομάδας «Αγριόχοιροι». «Μπράβο παιδιά, εσείς είστε δυνατοί» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος σούπερ σταρ θυμήθηκε επίσης τη γενέθλια πόλη του αλλά και τον Ροναλντίνιο, αμέσως μετά τη πρόκριση της Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ 2018.

«Δεν είμαι Ροναλντίνιο, ποτέ δεν θα είμαι, αλλά είμαι ο Πολ Πογκμπά από το Roissy-en-Brie (σ.σ.: μια ταπεινή γαλλική περιοχή, όπου γεννήθηκε) και θα παίξω στον τελικό του Μουντιάλ» τόνισε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,, μιλώντας στη μικτή ζώνη.

«Είναι ιστορικό, ζούμε ένα όνειρο, αλλά λείπει ένα παιχνίδι ακόμα και το πιο σημαντικό δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Αν χάσουμε, ξέρουμε ότι θα είναι το ίδιο με το Euro 2016 και θα ζήσουμε ξανά την ίδια ιστορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης