Στο πλευρό του Μέσι ο Μαραντόνα!

Στο πλευρό του Μέσι ο Μαραντόνα!
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ύψωσε ασπίδα και εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει δεχθεί μεγάλη κριτική μετά τις αποτυχημένες εμφανίσεις της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Έχω μεγάλη οργή μέσα μου, γιατί όποιος φορά αυτή τη φανέλα δεν μπορεί να διασύρεται από μια ομάδα που δεν είναι η Γερμανία, η Βραζιλία, η Ολλανδία ή η Ισπανία. Όλα όσα συμβαίνουν έχουν βασική υπεύθυνη την ομοσπονδία, που διοικείται από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο», τόνισε ο Μαραντόνα και πρόσθεσε:

«Ο Μέσι δεν μπορεί να πάρει μόνος του το Μουντιάλ. Παίζει όπως μπορεί, αλλά δεν έχει τη βοήθεια που πρέπει και δεν μπορεί να λύσει μόνος του όλα τα προβλήματα της ομάδας. Όταν η ομάδα δεν μπορεί να του περάσει σωστά την μπάλα, τι να κάνει; Ας τον αφήσουν ήσυχο, δεν είναι δική του ευθύνη. Η ομάδα αυτή δεν ξέρει τι ποδόσφαιρο πάει να παίξει, από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Ο Καμπαγέρο μπορεί να έκανε ένα μεγάλο λάθος, αλλά η ευθύνη ανήκει στον προπονητή. Δυστυχώς αυτή η εθνική δεν έχει την ηγεσία που αξίζει, από την ομοσπονδία μέχρι τον τελευταίο βοηθό του Σαμπάολι. Ελπίζω να κερδίσουμε τη Νιγηρία και να προκριθούμε. Πρέπει όμως να ξέρουμε πως το πρόβλημα δεν είναι η Νιγηρία, αλλά η δική μας ομάδα».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018, 15:29