Ο επιθετικός της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς μολονότι άπαντες περίμεναν ότι θα έχει φανέλα βασικού στους αγώνες της Εθνικής Σερβίας στο Μουντιάλ, εν τέλει κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί στη διοργάνωση του Κατάρ.

Δημοσίευμα αποδίδει την απουσία του από την ενδεκάδα σε ροζ σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Σερβίας, τονίζοντας συγκεκριμένα ότι ο νεαρός άσος έχει σχέση με τη γυναίκα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα των «πλάβι», Πρέντραγκ Ραϊκοβιτς, την Άννα Ραΐκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είδηση μετέδωσε το ESPN αναφέροντας ότι υπάρχει επιβεβαίωση από πηγή στο εσωτερικό της εθνικής ομάδας της Σερβίας. 

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα των «πλάβι» με την Ελβετία ο σταρ της Σερβίας διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη φημολογία, κάνοντας λόγο για «παράλογους ισχυρισμούς».

«Λυπάμαι που πρέπει να ξεκινήσω τη συνέντευξη Τύπου στο Παγκόσμιο Κύπελλο με αυτόν τον τρόπο, αλλά πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό γιατί διαδίδονται πράγματα που αφορούν στο όνομά μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που όλοι διαβάζουμε και ακούμε, δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι τόσο παράλογο. Προφανώς αυτοί οι άνθρωποι βαριούνται και δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν επειδή είναι απογοητευμένοι ή θυμωμένοι, αλλά η εργασία ενάντια στο εθνικό συμφέρον της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι προφανώς η κύρια δουλειά τους.

H εκρηκτική Άννα Ραΐκοβιτς, με την οποία φημολογείται ότι έχει σχέση ο Βλάχοβιτς:

 

 
 
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης