Μετά από μία «καταιγίδα» 30 τερμάτων στα δέκα παιχνίδια της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Δανία έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις μία φορά (κι αυτή με τον αμυντικό Αντρέας Κρίστενσεν) στους δύο ως τώρα αγώνες της στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Με την ομάδα του να θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Αυστραλία, προκειμένου να περάσει στους «16» της διοργάνωσης, ο Κάσπερ Χιούλμαντ βρήκε τη λύση στο επιθετικό πρόβλημα των Δανών και τη γνωστοποίησε στη συνέντευξη Τύπου: θα ζητήσει δανεικό από τη Νορβηγία τον Έρλινγκ Χάαλαντ και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χιούμορ του Δανού τεχνικού ελάφρυνε το κλίμα, όμως ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι οι συνθήκες δεν… σηκώνουν αστεία. Ο Χιούλμαντ χρησιμοποίησε έξι διαφορετικούς επιθετικούς στα ματς με Τυνησία και Γαλλία (Ντόλμπεργκ, Σκοβ Ολσεν, Κορνέλιους, Λίντστρεμ, Ντάμσγκααρντ, Μπρέθγουεϊτ), αλλά γκολ βρήκε μόνο από στημένη φάση, κόντρα στους «τρικολόρ».

«Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες που φέραμε εδώ, οπότε υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνουμε» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας. «Έχουμε 26 ποδοσφαιριστές και όλοι αξίζουν να παίξουν. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι η τεχνική προσέγγιση που θα πρέπει να έχουμε αύριο, με ποιο σχηματισμό πρέπει να παίξουμε, ποιος ταιριάζει με ποιον. Τα σχήματα αλλάζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια και ο τρόπος παιχνιδιού μας πρέπει να είναι ο ίδιος κάθε φορά» πρόσθεσε ο Χιούλμαντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης