Ο Ρομέλου Λουκάκου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό μηρό, ύστερα από σχεδόν δίμηνη απουσία, λόγω της θλάσης που είχε υποστεί στο ίδιο σημείο. Ο Βέλγος επιθετικός προπονήθηκε κανονικά χθες και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ελπίζει πως θα είναι έτοιμος για το τρίτο ματς των «κόκκινων διαβόλων» στο Μουντιάλ στο Κατάρ κόντρα στην Κροατία, καθώς δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με το Μαρόκο:

«Είναι καλά και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά θα χρειαστεί ακόμα λίγο χρόνο για να τον δούμε στο 100%. Ακολουθούμε το πρόγραμμα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να παίξει στο δεύτερο ματς απέναντι στο Μαρόκο», τόνισε σχετικά ο Ισπανός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Βέλγιο βρίσκεται στον 7ο όμιλο μαζί με τον Καναδά, τον οποίο νίκησε δύσκολα με 1-0, ενώ ακολούθως θα βρει στο δρόμο της κατά σειρά το Μαρόκο (27/11) και την Κροατία (1/12). Ο Λουκάκου υπέστη διάταση στο ματς πρωταθλήματος με τη Σαμπντόρια, όπου πέρασε ως αλλαγή στο 68ο λεπτό, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κάνει την επανεμφάνισή του, για πρώτη φορά από τα τέλη Αυγούστου, αγωνιζόμενος στην αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης