Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι η Πορτογαλία έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. «Η Πορτογαλία δεν υστερεί απέναντι σε καμία άλλη ομάδα. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές», είπε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του στο Κατάρ, από το πάγκο της Αλ Γκαράφα.

«Ο Ρονάλντο συμβάλει πολύ στην προβολή της εθνικής ομάδας, με αποτέλεσμα πολλοί που δεν είναι Πορτογάλοι να την υποστηρίζουν», πρόσθεσε σε συνέντευξη Τύπου, όπου ήταν παρόντες δημοσιογράφοι από την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μπενφίκα έχει κάνει ένα απολύτως εξαιρετικό πρωτάθλημα. Κινήθηκε στην μεταγραφική αγορά πολύ έξυπνα, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή της. Η Πόρτο και η Σπόρτινγκ αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες, γιατί ακριβώς η Μπενφίκα κάνει ένα ασυνήθιστο πρωτάθλημα. Δεν είναι φυσιολογικό η Μπενφίκα να έχει χάσει μόλις δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο 52χρονος προπονητής μιλώντας για τη μάχη του τίτλου στην Primeira Liga.

«Από την Σπόρτινγκ έφυγαν παίκτες που δεν αναπληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, ψάχνει τη σταθερότητά της. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και, σε αυτό το σημείο, μου φαίνεται ότι ο αγώνας για τον τίτλο θα γίνει μεταξύ Πόρτο και Μπενφίκα», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης