Ο Ισπανός αμυντικός Σέρχιο Ράμος δήλωσε απογοητευμένος που αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μετά την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς από τον τραυματισμό στη γάμπα που του στέρησε σημαντικότατο χρόνο συμμετοχής με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη σεζόν.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της «φούρια ρόχα», Λουίς Ενρίκε, συμπεριέλαβε στην αποστολή 26 παίκτες, επιλέγοντας ν΄ αφήσει εκτός έμπειρους παίκτες, όπως ο Ράμος, ο μέσος Τιάγκο Αλκάνταρα, ο αμυντικός Μάρκος Αλόνσο και ο τερματοφύλακας Νταβίντ Ντε Χέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 36χρονος Σέρχιο Ράμος, ο οποίος εντάχθηκε στην Παρί μετά από 16 χρόνια γεμάτα τρόπαια με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, έγραψε μια συγκινητική επιστολή στους φιλάθλους, από τη στιγμή που έχασε την ευκαιρία να παίξει στο 5ο του Μουντιάλ.

 «Αφιερώθηκα, σώμα και ψυχή, στην αποθεραπεία μου και να επιστρέψω όπως ακριβώς ήθελα να νιώσω… Ευτυχώς, μπορώ να πω ότι αυτή τη σεζόν νιώθω ξανά ο εαυτός μου κι απολαμβάνω το ποδόσφαιρο», έγραψε ο Ράμος στο Instagram και συνέχισε:

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο; Φυσικά, ήταν ένα από εκείνα τα μεγάλα όνειρα που ήθελα να πραγματοποιήσω. Θα ήταν το πέμπτο μου, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να το δω από το σπίτι μου», ανέφερε ο πολύπειρος αμυντικός, ο οποίος είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου το 2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι δύσκολο, αλλά ο ήλιος θα συνεχίσει να ανατέλει το πρωί», είπε. «Δεν θα άλλαζα τίποτα στον εαυτό μου. Όχι τη νοοτροπία μου. Όχι το πάθος μου. Όχι τη δέσμευσή μου, την προσπάθεια και την αφοσίωσή μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης