Προτείνει ο General

Μετά τη χθεσινή… βόμβα μεγατόνων στο Αργεντινή-Σαουδική Αραβία σήμερα θα κινηθούμε πιο προσεκτικά και θα ποντάρουμε από ένα σημείο σε ματς. Ιδανικά τα πονταρίσματα θα μπουν ως μονά αποδεκτά, ενώ για λίγο μεγαλύτερο κέρδος μπορούμε να τα συνδυάσουμε και σε δυάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ματς Μαρόκο-Κροατία περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ το over είναι αρκετά πιθανό. Το goal-goal δίνει 1,92 και είναι ένα σημείο που έχει αρκετό ενδιαφέρον. Παράλληλα, στο παιχνίδι της Γερμανίας με την Ιαπωνία τα «πάντσερ» αναμένεται να φτάσουν στη νίκη έστω και με… ζόρι. Ένα σκορ 2-0 ή 2-1 υπέρ της Γερμανία είναι αρκετά πιθανό και το 2,15 στο στοίχημα ότι θα μπουν συνολικά στο ματς 2-3 γκολ δίνει 2,15.

Η Ισπανία είναι φαβορί απέναντι στην Κόστα Ρίκα και η επιλογή να προηγηθεί κάποια στιγμή μέσα στο ματς η «ρόχα» με σκορ 2-0 είναι κάτι που αναμένεται να γίνει. Το 2-0 σε οποιαδήποτε στιγμή στέλνει απευθείας στο ταμείο και πληρώνει 1,75.

Τέλος, το Βέλγιο αντιμετωπίζει τον Καναδά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν επιθετικές αρετές και το να βρουν δίχτυα στο πρώτο 20λεπτο του ματς πληρώνει 2,40. Γκολ μπορεί όμως να πετύχει και ο Καναδάς. Εάν λοιπόν στο ματς μπει γκολ μέχρι το 20’ η επιλογή μας θα πληρωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε σε… δυάδες. Για τα πρωινά Μαρόκο – Κροατία goal (1,92), Γερμανία – Ιαπωνία 2-3 γκολ (2,15). Σύνολο 4,12. Ισπανία – Κόστα Ρίκα 2-0 σε οποιαδήποτε στιγμή (1,75), Βέλγιο – Καναδάς πρώτο γκολ στο 20λεπτο (2,40). Σύνολο 4,20.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης