Προτείνει ο Ba-bet-o…

H τρίτη ημέρα του Μουντιάλ του Κατάρ έκρυβε την πρώτη μεγάλη «βόμβα» στη διοργάνωση, με τη Σαουδική Αραβία να σοκάρει την Αργεντινή, η οποία, αν και προηγήθηκε με πέναλτι του Λιονέλ Μέσι, είδε την αντίπαλό της να κάνει την ολική ανατροπή, αφήνοντας άναυδη όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι φυσικό αυτό το αποτέλεσμα έβαλε «φωτιά» στον Γ’ όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στον οποίο μετέχουν επίσης το Μεξικό και η Πολωνία.

Οι δύο αυτές ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 18:00 και θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στη διοργάνωση, προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Το παιχνίδι ανάμεσα στους «σομπρέρος» και την… παρέα του Λεβαντόφσκι μοιάζει αμφίρροπο, κάτι που φαίνεται και στα σετ των αποδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το ματς η επιλογή μας θα είναι τα 2-3 γκολ, καθώς και οι δύο ομάδες διαθέτουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν.

Στο βραδινό ματς της ημέρας η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2018, Γαλλία θα αρχίσει την προσπάθειά της να υπερασπιστεί το στέμμα της. 

Πρώτος αντίπαλος για τους «τρικολόρ» είναι η Αυστραλία. Το συγκρότημα του Ντεσάμπ είναι φυσικά το ακλόνητο φαβορί και έχει τα φόντα να πετύχει γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Δυάδα…

Μεξικό-Πολωνία – 2-3 γκολ (1.98)

Γαλλία-Αυστραλία – Να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η Γαλλία (2.00)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης