Στο bazzar, που πραγματοποιήθηκε στο «AEK shop» της Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκε αντιπροσωπεία των παικτών της «Ένωσης», αποτελούμενη από τους Νίκο Γεωργέα, Λεονάρντο, Γιάννη Κοντοέ και Δημήτρη Σιαλμά.

Ο Βραζιλιάνος άσος, αν και δεν θέλησε να αναφερθεί εκτενώς στο οικονομικό πρόβλημα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, εξέφρασε την αναγκαιότητα να βρεθεί επενδυτής για τον «δικέφαλο».

«Δεν θέλω να μιλήσω για τα οικονομικά. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί κάποιος γρήγορα να αναλάβει την ΑΕΚ για να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που έχουμε» ανέφερε σχετικά ο Λεονάρντο.

Εν συνεχεία ο άσος της ΑΕΚ,μιλώντας για τον κόσμο της ΑΕΚ και το αγωνιστικό κομμάτι, ανέφερε: «Ο κόσμος μας στηρίζει. Το έδειξε και σήμερα εδώ. Έφυγε από τα σπίτια του για να έρθει εδώ. Δείχνει την αγάπη του και μας στηρίζει. Από την πλευρά μας, κάνουμε ότι μπορούμε.

Είχαμε 15 μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής. Να δουλέψουμε τις αδυναμίες που έχει δει, με σκοπό να παρουσιαστούμε καλύτεροι το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σιαλμάς δήλωσε: «Έχουμε προβλήματα. Από όσο ξέρω είναι σε όλες τις ομάδες το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είναι να έχουμε υγεία και να είμαστε δυνατοί και να προσπαθούμε μέσα στο γήπεδο».

Καταλήγοντας ο στράικερ της Ένωσης ανέφερε: «Ο κόσμος μας στηρίζει, μας αγαπά και είναι δίπλα μας. Ελπίζω να ανταποδώσουμε την αγάπη του».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης