Την πεποίθησή του ότι ο Ηρακλής είναι ικανός να φύγει με ένα “θετικό” αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Άνχελ Πεντράθα.
Ο Ισπανός θύμισε το περσινό “διπλό” του “Γηραιού” και τόνισε:“Έχω μιλήσει πολλές φορές για το μεγαλείο του ποδόσφαιρου, όπου υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Οι παίκτες δεν σταματάνε να μου υπενθυμίζουν την περσινή νίκη του Ηρακλή επί της ΑΕΚ. Δεν μπορεί κανείς να βγάλει απ’ έξω τον Ηρακλή σε αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν και τα τρία αποτελέσματα. Κάθε μέρα που περνάει στις προπονήσεις, κερδίζουμε ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Αλλά δεν είμαι σε θέση τώρα να κάνω επαναστατικές αλλαγές. Αυτό συμβαίνει, όταν η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο κι εμείς δεν είμαστε σε τέτοιο σημείο, δεν αισθάνομαι έτσι”.
Σχετικά με τον Μάρκες, ο Ισπανός τεχνικός είπε: “Είχαμε πει την προηγούμενη εβδομάδα ότι η πόρτα είναι ανοιχτή, θα περιμένω την κίνηση από την πλευρά του Μαρκές. Μίλησε με τους συμπαίκτες του, και σήμερα έκανε προπόνηση με την ομάδα. Από τη στιγμή που θα έμπαινε στην ομάδα, θα ήταν ένας ακόμη παίκτης στο σύνολο, με όλες τις απαιτήσεις που θα έχω ως προπονητής. Έχει τις ίδιες πιθανότητες που έχουν όλοι οι άλλοι για να παίξουν”.
Tέλος, για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ο Πεντράθα υπογράμμισε: “Μερίδα φιλάθλων είχε δυσαρέσκεια μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δεχτούμε αυτή την πίεση, γιατί είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και να μάθουμε να ζούμε με αυτήν. Θα δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε την κατάσταση και να αφήσουμε πίσω μας τα δύο αρνητικά αποτελέσματα. Όλες οι ομάδες βρίσκονται υπό πίεση. Ειδικά στις μεγάλες ομάδες για να κερδίζεις. Δεν έχει νόημα να κοιτάμε προς τα πίσω”.
