Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αρόλντ Μουκουντί στο ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Καμερουνέζος στόπερ υπέστη ένα τράβηγμα στο παιχνίδι με την Κηφισιά, με την κατάστασή του να θέλει λίγο χρόνο και πολλή προσοχή.

Αρχικά βέβαια υπήρξαν φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση, ωστόσο  έπειτα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης, διαπιστώθηκε ότι απέφυγε τα χειρότερα.

Πάντως, δύσκολα θα καταφέρει ο υψηλόσωμος στόπερ να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Opap Arena (19/10, 21:00), παιχνίδι στο οποίο ο Νίκολιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ρέλβας, ο οποίος αποβλήθηκε απέναντι στην Κηφισιά.

Όσον αφορά στον Ζίνι δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει μετά τη διακοπή, καθώς ο μυϊκός τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί είναι πολύ βαρύς.

Έτσι το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο δεύτερο μισό του Νοεμβρίου.

Το ίδιο ισχύει και με τον Περέιρα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Μάρκο Νίκολιτς προς το τέλος του Οκτωβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης