Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για τη 17η αγωνιστική της Super League, όπως γνωστοποίησαν οι «κιτρινόμαυροι», αποφασίζοντας να μην κάνουν χρήση του δικαιώματος για την παρουσία 1.000 φιλάθλων στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε διαχωρισμό των φιλάθλων της, τονίζοντας ότι «όλοι οι φίλαθλοί μας είναι εκλεκτοί, όχι μόνο 1.000 εξ αυτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία μόλις 1.000 θεατών στις εξέδρες και ότι ο προσεχής εντός έδρας αγώνας με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για αγώνα υψηλού ενδιαφέροντος, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μείνει σταθερή στις ιδέες της, αλλά και στην άποψη που εξέφρασε θεσμικά και δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε σε διαχωρισμό, ούτε ακόμα σε τυχαία επιλογή μεταξύ των 16.043 κατόχων εισιτηρίων διαρκείας από σεβασμό στους φιλάθλους της, που την έχουν κατατάξει στην πρώτη θέση του πίνακα εισιτηρίων μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Για εμάς όλοι οι φίλαθλοί μας είναι εκλεκτοί, όχι μόνο 1.000 εξ αυτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μας είναι αδύνατον να εφαρμόσουμε μία απόφαση την οποία από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίσαμε ως πρακτικά ανεφάρμοστη και άδικη και ζητάμε την κατανόηση του κόσμου της ομάδας μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης