Τον χαμό του γηραιότερου πρώην ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα της θρηνεί η ΑΕΚ, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Παραγιός.

Πιο συγκεκριμένα ο εκλιπών, ο οποίος είχε τιμηθεί και στα εγκαίνια της OPAP Arena, άφησε την τελευταία τον πνοή σε ηλικία 94 ετών, κάνοντας φτωχότερη την οικογένεια της «Ένωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αποχαιρέτησε τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της με την εξής ανάρτηση:

«Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή ο Αντώνης Παραγιός, ο οποίος ήταν ο γηραιότερος από τους πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Είχε γεννηθεί το 1929 στην Κάρπαθο και εντάχθηκε στην ΑΕΚ το 1948, προερχόμενος από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγωνίστηκε ως αμυντικός για σχεδόν μία δεκαετία, συμμετέχοντας σε τρεις κατακτήσεις Κυπέλλων Ελλάδας από την ΑΕΚ (1949, 1950, 1956), ενώ είχε δύο συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών.

Ήταν ένας από τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που τιμήθηκαν στα εγκαίνια της OPAP ARENA στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον αποχαιρετά με θλίψη και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του».

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: «Μας άφησε με την ανάμνηση της καλοσύνης και του γλυκού του χαμόγελου»

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, εκφράζοντας τη θλίψη τους για τον θάνατου του Αντώνη Παραγιού

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη μία από τις πιο αγαπητές μορφές της ιστορίας μας.

Ο Αντώνης Παραγιός έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, αφήνοντάς μας με την ανάμνηση της καλοσύνης του και του γλυκού του χαμόγελου.

Ήταν ένας από τους μεγάλους αμυντικούς της ΑΕΚ και των εθνικών ομάδων στα μεταπολεμικά χρόνια και στη δεκαετία του ’50 και θα είχε κάνει ακόμα πιο μεγάλη καριέρα, αν δεν είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού το 1957.

Ήταν ο γηραιότερος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ενώ ήταν ένας από τους παλαίμαχους που τιμήθηκαν από την ΠΑΕ με τη συμμετοχή τους στη μεγάλη γιορτή των εγκαινίων της OPAP ARENA στις 30/9/2022.

Το περασμένο καλοκαίρι έχασε τη σύντροφο της ζωής του Κούλα, ενώ σήμερα το πρωί, λίγο πριν κλείσει τα μάτια του, πρόλαβε να πληροφορηθεί για τα δισέγγονά του που ήρθαν στη ζωή.

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ συμμετέχουν στο πένθος της οικογένειας του αγαπημένου μας Αντώνη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης