Στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα κατέληξε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, στα βραβεία ΠΣΑΠΠ που διοργανώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας!

Ο Αργεντινός οδήγησε την Ένωση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, με τους ποδοσφαιριστές να τον ψηφίζουν ως καλύτερο κόουτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στο πλαίσιο των βραβείων ο τεχνικός της ΑΕΚ επισήμανε: «Καλησπέρα σας. Τα βραβεία για τους αθλητές ή τους πρώην αθλητές είναι σαν μία αγκαλιά, σαν ένα χάδι στη ψυχή. Αυτό είναι που μένει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα το γκρουπ των παικτών που προπονώ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Να μοιραστώ το βραβείο με το υπόλοιπο staff. Να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο της ΑΕΚ για την αγάπη.

Επίσης τον ιδιοκτήτη της ομάδας και τους διοικούντες και κάθε έναν απ’ όσους μετέχουν στην ομάδα. Η οικογένειά μου είναι πάντα όπου είμαι εδώ. Έχει αρκετό καιρό που γνωρίζω τον κόσμο μέσα από το ποδόσφαιρο. Δεν παύω να είμαι εκπρόσωπος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Θέλω να μοιραστώ το βραβείο με τους 2 συνυποψήφιους μου.

Μία νίκη παραπάνω δεν κάνουν έναν άνθρωπο πιο πάνω από έναν άλλον. Θέλω να υποστηρίζω ένα πιο υγιές και πιο καλό ποδόσφαιρο. Μακάρι το ποδόσφαιρο να δώσει περισσότερο φως την κοινωνία που ζούμε. Να μην μείνουμε μόνο στα λόγια. Κάθε ένας από εμάς να βάλει το δικό του λιθαράκι. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω και την επόμενη χρονιά να είμαι προσκεκλημένος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Μία μπάλα μπορεί να ενώσει διαφορετικές τάξεις και πολιτισμούς και να μας κάνει καλύτερους όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης