«Θέλουμε να κάνουμε παιχνίδι»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016, 20:39
«Θέλουμε να κάνουμε παιχνίδι»
Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ» στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League. Ο φορ της Ένωσης τόνισε ότι η ΑΕΚ ήρθε στη Γαλλία για το αποτέλεσμα και σημείωσε ότι δεν πρόκειται να αρκεστεί σε παθητικό ρόλο.

«Αρχικά είναι πολύ σημαντικό ότι επιστρέφουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ερχόμαστε για να πετύχουμε καλό αποτέλεσμα. Θα μπορέσουμε να το κάνουμε αν προσέξουμε τα σημαντικά στοιχεία του αντιπάλου. Να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αρκεί να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο», είπε ο Αραβίδης και συνέχισε:

«Το καλό είναι πως δεν έχουμε αλλάξει πρόσωπα και δεν έχουμε χάσει την ομοιογένεια. Έχουν γίνει κινήσεις για να γίνει καλύτερο το σύνολο. Όταν θα είναι τα παιδιά έτοιμα θα βοηθήσουν. Όσοι είναι εδώ πέρα θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι διπλά ματς και θα πρέπει να έχουμε ανάλογη τακτική για να πετύχουμε τον σκοπό μας».

Για τα πλεονεκτήματα της ΑΕΚ είπε: «Πολύ δεμένη ομάδα. Πρόσωπα που γνωριζόμαστε μεταξύ μας και τη βγάζουμε στο γήπεδο Θα δουλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το μυστικό. Όλοι έχουμε αναγνωρίσει σεβόμαστε, αλλά εκτιμούμε και τις δικές μας δυνατότητες».

Στη συνέχεια μίλησε για τη Σεντ Ετιέν: «Πολύ καλή έδρα, με φανατικό κοινό, καλούς παίκτες και σύνολο. Θέλουμε να κάνουμε παιχνίδι όχι παθητικό ρόλο και μόνο άμυνα. Θα το δείξουμε στο γήπεδο».

Για την κακή παράδοση της ΑΕΚ με τις γαλλικές ομάδες, είπε: «Αυτό είναι κάτι που φέρνει πίεση. Οι παραδόσεις όμως είναι μόνο για να σπάνε. Ακούγεται τετριμμένο, αλλά έχουμε κάνει πολλά την τελευταία 2ετία. Η εμπειρία έρχεται μέσα από τέτοια μεγάλα ματς. Είναι πρόκληση για κάθε παίκτη που θέλει να δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε ψηλό επίπεδο. Είμαστε μία νέα ομάδα που θέλει να πετυχαίνει πράγματα».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016, 20:43