Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε, όπως είχε προαναγγείλει, προσφυγή εναντίον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αλλά και του Ολυμπιακού.
Πρόκειται για μια προσφυγή 16 σελίδων στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» αναλύουν τους λόγους για τους οποίους θεωρούν ότι πρέπει να τιμωρηθεί τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και οι «ερυθρόλευκοι.

Το νέο στοιχείο της υπόθεσης που αναδεικνύει η προσφυγή είναι ότι ο Χριστοδουλόπουλος είχε αποκτηθεί ως δανεικός από την Βερόνα για το διάστημα 2016-18 ενώ υπήρχε και οψιόν αγοράς η οποία εκπληρώθηκε (έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα της αλληλογραφίας με την ιταλική ομάδα) και γι’ αυτό είχε και συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για τη σεζόν 2018/19.

Η προσφυγή κατατέθηκε ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, με την «Ένωση» να ζητάει την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή για Χριστοδουλόπουλο και Ολυμπιακό ενώ στην προσφυγή εκθέτει όλο το ιστορικό των επαφών με τον ποδοσφαιριστή.
Οι ανώτατες ποινές είναι: απαγόρευση μεταγραφών για δύο χρόνια για τους «ερυθρόλευκους» και αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ ενώ όσον αφορά στον παίκτη, απαγόρευση αγωνιστικής δραστηριότητας από 4 έως 6 μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στο μεταξύ, η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στο Κίελτσε της Πολωνίας όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Οι Ιταλοί επιμένουν για ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για τον 30χρονο μέσο Μάτο Γιάγιαλο που ανήκει στην Παλέρμο ενώ αναμένονται εντός των προσεχών ωρών εξελίξεις – είτε θετικές είτε αρνητικές – σχετικά με τον Εζέκιελ Πόνσε, τον 21χρονο επιθετικό της Ρόμα.
Επιπλέον, όλα δείχνουν πως ο Άνταμ Τζανετόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης, πιθανότατα μένοντας ελεύθερος από την ΑΕΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης