Η λειψανδρία στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ συνεχίζεται, καθώς σήμερα στη λίστα των απόντων προστέθηκε ο Μάριος Οικονόμου.

Ο διεθνής σέντερ μπακ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ελαφριά θλάση στο γαστροκνήμιο κι έτσι θα χάσει το ματς της Κυριακής (1η Μαρτίου) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Θυμίζουμε ότι απόντες είναι άλλοι δύο κεντρικοί αμυντικοί, ο τιμωρημένος Βράνιες και ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι, κάτι που σημαίνει ότι μοναδικοί «ετοιμοπόλεμοι» είναι ο Στράτος Σβάρνας και ο Ζίγκα Λάτσι. Ο τελευταίος δεν έκανε ντεμπούτο -όπως αναμενόταν- στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τον ΟΦΗ, αλλά τώρα μάλλον έχει έλθει η στιγμή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς δεν επέτρεψαν στο Νέλσον Ολιβέιρα να προπονηθεί ούτε σήμερα κι έτσι είναι απίθανο να αγωνιστεί εναντίον του Πανιωνίου.

Ο Πορτογάλος στράικερ της ΑΕΚ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται και μαζί του «πονοκεφαλιάζει» όλο το ιατρικό επιτελείο καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο «ύπουλους» τραυματισμούς και δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για ρίσκο. Κανονικά γυμνάστηκε ο Μπακάκης και θα είναι ξανά «παρών», καθώς έχει τις περισσότερες συμμετοχές (23) στη Super League ανάμεσα στους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης