Άμεσα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Όλεγκ Νταντσένκο, καθώς ο Μιχάλης Μπακάκης έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό.

Με μια πρώτη εκτίμηση η κατάσταση του Έλληνα μπακ δεν μοιάζει σοβαρή, ωστόσο αναμένονται το απόγευμα τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία θα υποβληθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως δεδομένο είναι ότι ο Μπακάκης χάνει τους αγώνες με τον Απόλλωνα (Πέμπτη) για το κύπελλο και αυτό με τον Άρη (Κυριακή) για τη Super League.

Έτσι, ο Νταντσένκο που σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα, θα κάνει σίγουρα ντεμπούτο την Πέμπτη στη Ριζούπολη.

Αν όχι ως βασικός (γιατί είναι ίσως τελευταία ευκαιρία να παίξει ο Ραντόνια) σίγουρα αυτό θα γίνει ως αλλαγή ώστε να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής και να είναι πανέτοιμος εναντίον του Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από πλευράς φυσικης κατάστασης ο Ουκρανός δεξιός μπακ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, καθώς δούλευε εντατικά με την προηγούμενη ομάδα του (Ούφα) τις τελευταίες 10 ημέρες και είχε ήδη αγωνιστεί σε δύο φιλικά.

Από τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Μάνταλος «τρέχει» για να προλάβει το ματς με τον Άρη, στο οποίο υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει και ο Μιτάι. Ο Τσιγκρίνσκιθα μπει αύριο ή τη Δευτέρα ενω σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψαν ο Νέναντ Κρίστιτσιτς και ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης