Τη συνεργασία τους έως το 2020 αποφάσισαν να ανανεώσουν η ΑΕΚ και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός, που γιορτάζει σήμερα τα 27α γενέθλιά του (ημερ. γεν. 31/3/1990), συμφώνησε προφορικά να επεκτείνει το συμβόλαιό του για ακόμη μία τριετία με ελαφρώς αυξημένες αποδοχές. Η τρέχουσα συμφωνία λήγει στο τέλος Ιουνίου και η ΠΑΕ, έστω και κάπως καθυστερημένα αφού η σεζόν τελειώνει σε λιγότερο από δύο μήνες, αποφάσισε να ανταμείψει τον Λαμπρόπουλο για την εξαιρετική σεζόν την οποία διανύει.

Προϊόν των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού, ο Πυργιώτης αμυντικός δεν βρήκε ποτέ θέση στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών. Τον απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης και από εκεί «περιπλανήθηκε» ως δανεικός στην Ηλιούπολη, πριν καταλήξει στον Εθνικό Αστέρα. Μια καλή σεζόν με τον Πανιώνιο (2013/14) τον έφερε στην ΑΕΚ της Β΄ εθνικής. «Για τέτοιο επίπεδο, καλός είναι» έλεγαν τότε στα πέριξ της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας. Όμως, ο Λαμπρόπουλος με μεγάλο του όπλο τη σκληρή δουλειά, την επιμονή και την υπομονή κατάφερε όχι μόνο να αποτελεί αξιόπιστη λύση στην ΑΕΚ της Super League (2015/16), αλλά να καθιερωθεί στην εφετινή σεζόν, όπου ο ανταγωνισμός είναι πολύ πιο σκληρός. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει τις περισσότερες συμμετοχές (26 σε όλες τις διοργανώσεις) από τους κεντρικούς αμυντικούς της ΑΕΚ, έχοντας φτάσει συνολικά τις 89 με τη φανέλα της «Ένωσης». Ίσως μέχρι το τέλος της σεζόν τις κάνει 100.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καθοριστικές επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του έγιναν την περασμένη εβδομάδα και είχαν ως αποτέλεσμα την προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Απομένει να ρυθμιστούν κάποιες εκκρεμότητες, οι οποίες όμως δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τη φυσική εξέλιξη της υπόθεσης: εντός της επόμενης εβδομάδας ο Λαμπρόπουλος θα δεσμευτεί και επίσημα με την ΑΕΚ, μέχρι να γίνει 30 ετών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης