Από το αεροδρόμιο των Σπάτων οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη, μετέβησαν απευθείας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας που βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων, η οποία αφίχθη το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα, έχοντας γνωρίσει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα (2-1 από τον Ηρακλή) μετά από 14 μήνες, ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στο προπονητικό τους κέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι δεν μετείχαν στην αποστολή ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα, ενώ ατομικό έκαναν οι Μιγκέλ Κορδέρο και Αλεξάντρε Ντακόλ, δείχνοντας αμφότεροι ότι έχουν ανεβάσει ρυθμούε.

Εντούτοις από τους δύο μόνο ο Βραζιλιάνος έχει πιθανότητες να παίξει στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να μη μιλήσει στους παίκτες, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να τους περάσει όσα είπε και χθες στη συνέντευξη Τύπου στο Καυτανζόγλειο: «Δεν θα μείνουμε σε ένα παιχνίδι. Στόχος είναι η πρώτη θέση». Οι προπονήσεις ξεκινούν ξανά το πρωί της Τετάρτης, αφού αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ασκήσεις στο γυμναστήριο ξεκίνησε σήμερα ο Πέτρος Μάνταλος, 45 ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στο δεξιό γόνατο. Το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται πλέον στους 3-4 μήνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης