«Καθαρές» ήταν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κι άλλους παίκτες λόγω τραυματισμού και η θετική εξέλιξη με την κατάσταση των δύο παικτών, που αντιμετώπισαν προβλήματα στο ματς με τον Άρη (11/4), έγινε δεκτή με ανακούφιση στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα οι Αλμπάνης και Βασιλαντωνόπουλος αρκέστηκαν σε θεραπεία. Αύριο η ομάδα έχει ρεπό κι έτσι την Τετάρτη αναμένεται να μπουν συντηρητικά στο ομαδικό πρόγραμμα, ώστε να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής (18/4) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γενικά η ΑΕΚ γλύτωσε από τα χειρότερα, αφού εκτός από τους προαναφερθέντες, άλλοι τρεις παίκτες είχαν προβλήματα, μετά το ματς με τον Άρη, ωστοσο σήμερα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση κι έτσι δεν τίθεται θέμα απουσίας τους στο ματς με τους Αρκάδες.

Ο Έλντερ Λόπες κούτσαινε μετά τον αγώνα, ο Κώστας Γαλανόπουλος είχε δυο εμφανή χτυπήματα στην κνήμη, ενώ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς αντιμετώπισε ενοχλήσεις στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Όταν όμως είδε ότι τέθηκε νοκ άουτ ο Αλμπάνης, αποφάσισε να μην πει τίποτα και αγωνίστηκε! Έτσι έκανε κι αυτός θεραπεία σήμερα για να είναι έτοιμος την Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτοί που δεν προλαβαίνουν είναι οι Νταντσένκο, Μπακάκης, Χνιντ, Λάτσι, Χριστόπουλος και Ραντόνια οι οποίοι συνεχίζουν τα προγράμματα αποκατάσταής τους, όπως και ο Θεοδόσης Μαχαίρας που ωστόσο μέσα στην εβδομάδα θα μπει κι αυτός στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Γεβγέν Σάκχοφ θα είναι τυπικά «οκ» από την καραντίνα όταν βγάλει δύο αρνητικά τεστ κορωνοϊού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης