Την επομένη της πρώτης ήττας της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα (2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) δεν υπάρχει χρόνος για περισυλλογή ή χαλάρωση.

Οι υποχρεώσεις είναι διαδοχικές αφού την Κυριακή η Ένωση δίνει ακόμα ένα πολύ δύσκολο ματς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (3/10). Για τον αγώνα αυτό ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νορντίν Άμραμπατ και τον Κώστα Γαλανόπουλο που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός το «παλεύει» να προλάβει το ματς της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν στην Τούμπα και προπονητικό διπλό για τους υπόλοιπους, με τη συμμετοχή παικτών της Β΄ ομάδας. Από την τελευταία, θα απουσιάσει τουλάχιστον για έναν μήνα ο Αλέξανδρος Παρράς που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Στην εθνική Πολωνίας κλήθηκε ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Σταθερά στις επιλογές του Πάουλο Σόουζα, πλέον, ο 26χρονος μέσος θα είναι στην αποστολή για τους προκριματικούς του Μουντιάλ εναντίον του Σαν Μαρίνο στη Βαρσοβία (9/10) και της Αλβανίας στα Τίρανα (12/10).

Στην εθνική Ελπίδων Κύπρου κλήθηκε και ο 21χρονος Γερολέμου της ΑΕΚ Β΄ για την αναμέτρηση με την Ελλάδα στις 12 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης