H ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της απάντησε σε αυτή που εξέδωσε νωρίτερα ο ΠΑΟΚ, αναφορικά με τη διαμαρτυρία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον διαιτητή, Στέφαν Κλόσνερ, στην ανάπαυλα του ντέρμπι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Στην απάντησή τους οι «κιτρινόμαυροι» παραπέμπουν σε όσα είχαν συμβεί το 2018 στο γήπεδο της Τούμπας, όταν ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είχε μπει στο γήπεδο με το όπλο του να είναι σε κοινή θέα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «… δεν μπορούν να κάνουν μαθήματα αυτοί που γελοιοποίησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H σχετική ανακοίνωση:

«Έρχεται η στιγμή που ακόμα και το θράσος ξεπερνάει τα ανεκτά όρια!

Το ακούσαμε και αυτό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ότι η κόσμια διαμαρτυρία σε έναν διαιτητή και η διατύπωση παραπόνων παραπέμπει σε τριτοκοσμικά γεγονότα και πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας!

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην ΑΕΚ δεν νομιμοποιούνται να κάνουν εκείνοι που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου.

Το πρόσφατο παρελθόν σας, ο δικός σας πολιτισμός και τα δείγματα γραφής σας είναι αποτυπωμένα στη μνήμη της φίλαθλης Ελλάδας!

Η γκεμπελίστικη προπαγάνδα σας –εκτός του ότι είναι πλήρως αποτυχημένη- δεν μπορεί να ακουμπήσει την ΑΕΚ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης