ΑΕΚ: Διάταση στους οπίσθιους μηριαίους ο Άλεφ

ΑΕΚ: Διάταση στους οπίσθιους μηριαίους ο Άλεφ

Χωρίς τους διεθνείς και τους τραυματίες πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη οι δύο προπονήσεις που περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για την ΑΕΚ.

Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Αλεφ, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν μια μικρή διάταση στους οπίσθιους μηριαίους και θα ακολουθήσει για τις επόμενες ημέρες πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει κι ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος αναμένεται να μπει αύριο ή μεθαύριο σε κανονικό ρυθμό. Από εκεί και πέρα ο Πέτρος Μάνταλος παραμένει απών και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Τσιγκρίνσκι, ενώ αντίθετα ο Πόνσε γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς.

Η περίπτωση του Ουκρανού αποτελεί «αγκάθι» για τα πλάνα του Χιμένεθ ενόψει του φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Εάν χειρουργηθεί για το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς, επιστρέφει οριστικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Εάν αποφύγει το «νυστέρι» και ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα, τότε θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν χρονικές εγγυήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος μετά τις διακοπές του Πάσχα, δηλαδή στις αρχές Μαΐου κι ενώ θα προέρχεται από πολύ μακρά απουσία.

Το τελευταίο ματς πρωταθλήματος θα γίνει στις 5 Μαΐου και ο τελικός κυπέλλου (αν υποθέσουμε ότι αυτό «αφορά» την ΑΕΚ) στις 11. Με άλλα λόγια, η σεζόν μοιάζει να τελειώνει για τον Τσιγκρίνσκι, όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσει.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019, 22:31