Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» αναμένεται να γίνει την προσεχή εβδομάδα.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνεδριάσει την Πέμπτη, 14 Μαρτίου με αντικείμενο την έγκριση της σύμβασης για τα 20 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την εκπόνηση της μελέτης, βάσει της οποίας το έργο θα μπει στη δεύτερη φάση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 14-03-2019 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση Α) σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο:

«Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής» συνολικού προϋπολογισμού 20.000.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και Β) εκπόνησης Μελέτης Εφαρμογής για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης