Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται την Κυριακή από τον θάνατο του Λουκά Μπάρλου, του πιο εμβληματικού διοικητικού ηγέτη στην ιστορία της ΑΕΚ. Με την ευκαιρία αυτή, η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού διοργανώνει μαζί με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας εκδήλωση μνήμης και τιμής το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο Δίστομο.

Σε σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία στηρίζει την εκδήλωση, αναφέρει ότι θα γίνει τρισάγιο στον τάφο του Λουκά Μπάρλου στο τοπικό Κοιμητήριο στις 11.30 π.μ. και στη συνέχεια εκδήλωση στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Διστόμου με ομιλία και χαιρετισμούς από βαρυσήμαντες προσωπικότητες της κιτρινόμαυρης οικογένειας, που βίωσαν το μεγαλείο του και έκθεση φωτογραφιών του αλησμόνητου ηγέτη της ιδέας ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Λέσχη Φίλων ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά την κα Νόνη Μπάρλου για την ουσιώδη συμβολή της στην εκδήλωση, την ΠΑΕ ΑΕΚ και την κα Αγγελική Αρκάδη για την παραχώρηση σχετικού υλικού για φωτογραφική έκθεση, τον κ. Ανδρέα Δημάτο, ο οποίος θα συντονίσει την εκδήλωση και θα είναι εκ των ομιλητών καθώς και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθά, ο οποίος θα κάνει και τον εισαγωγικό χαιρετισμό, για την αγαστή συνεργασία.

Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, ενώ θα γίνει και προβολή βίντεο αφιερωμένο στην επτάχρονη προσφορά του Λουκά Μπάρλου με την επιμέλεια της κας Χριστίνας Σούκερη.

Ανέκαθεν η ΑΕΚ εδραίωνε το κύρος της στην ανάδειξη των αξιών και των προσωπικοτήτων που προσδιορίζουν τις σταθερές ορίζουσες της βαρυσήμαντης ιστορίας της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης